Geef uw woning een

warm karakter met een

stijlvolle haardwand

 
Inbouwhaarden voor
elke energiebron
 

Niets zo gezellig als de authentieke warmte van een kachel. En gaat u voor een inbouwkachel, dan integreert u uw exemplaar subtiel in uw woning. Bij Mortier kiest u uit inbouwkachels voor elke energiebron. Kom praten met onze ervaren experts. Vertel ons wat u nodig hebt. En wij gidsen u naar de beste keuze voor uw woning:

  • hout: sfeervol, en budgetvriendelijk stoken
  • kolen: gebruiksvriendelijk en langdurig warm resultaat
  • pellets: milieuvriendelijk verwarmen met een hoog rendement
  • gas: onderhoudsvriendelijke en populaire keuze

 

 
Plaatsing en onderhoud
inbouwkachels
 

Neem geen risico's. Laat uw inbouwkachel plaatsen door de technici van Mortier. Uw garantie voor een veilige afstelling volgens de regels van de kunst. U wilt toch niet met vuur spelen? Bovendien integreren onze experts uw kachel stijlvol in uw pand - voor een subtiele look. Vertrouw ook voor het onderhoud van uw inbouwhaard op ons vakmanschap. En u geniet heel lang van de gezellige warmte van uw inbouwkachel.

 

 

 

 

 

 
Kwaliteitsmerken
inbouwkachels
 

Ontdek ons ruime assortiment inbouwkachels: authentiek, klassiek, modern, sober, design. Wij bieden elke stijl aan, en verwerken uw inbouwkachel smaakvol in uw interieur. Stap binnen in onze moderne showroom. Maak uw keuze uit onze selecte waaier van topmerken. En vraag onze warmtedeskundigen om advies op maat. Voor u het weet, bent u helemaal klaar om te cocoonen.

 

Liever een vrijstaande kachel?

Ontdek ons gamma voorzetkachels

 

 

 

 

 

 

Onze topmerken

 

        

 

 

Mortier bvba - Rietstraat 56 - 8430 Middelkerke - T. 059 30 03 47 - F. 059 31 08 60 - info@mortier-middelkerke.be